Tjejkväll

Chips, godis, prinsesstårta, läsk, film, lite sömn, och fyra tokiga tjejer. Kan det bli bättre? Jo okej det kan det säkert men igår va riktigt kul. Hämtade tjejerna med Winnie på busstationen...eller ja...mötte dem på vägen iaf =) Råkade komma iväg lite långsamt...menmen de hittade vägen. Kom hem och Stina tog en dusch medans vi andra var i köket och åt lite. Sen blev det skräck! Mirrors. Sjukt läskig film. Lilla söta Stina som inte förstod nått, "Vem fick han det paketet av?" "Vad sa han?" " Varför gör han så?" "JAG FATTAR INTE!?!" HAHAHA! Höll på att dö av skratt =D Emma täckte ögonen med sin scarf, Viktoria gömde sig bakom filten, Stina hade sin hoodie och jag tittade intensivt på filmen. Vem är rädd för speglar liksom? =P Eller faktiskt efter den filmen så började man undra lite på speglar. Finns det nått bakom spegeln? Spegeln ser ju allt. Har de ett minne som kan komma ihåg allt? oj nu låter jag helt psycho haha men den filmen får en att verkligen börja undra. Viktoria och Emma gillade inte slutet medans Stina och jag gjorde. Ja ni får helt enkelt se den och bestämma själva vad ni tycker =)
Efter den filmen diskuterade vi den lite just om de här med speglar (Ja vi alla går IB och måste ha en nördig TOK discussion om det =P) Efter ett tag blev det dags för nästa film. Death Race. OTROLIGT BRA! åååååh kärlek till den filmen! Perfekt film om man gillar bilfilmer med action. ;)
What else? Hmmm...sen hände det inte så mycket. Såg på ett fängelse dokumentär på TV4 Fakta runt 3 på morgonen. Väldigt intressant. Gillar sånna dokumentärer. Fångarna uppdelade i sina grupper : hispanics, whites, blacks, asians...Hur de lever, vad de gör under dagarna, fights...hehe I like it! Tror faktiskt att man gillar dokumentärer eftersom det är verklighet. Det finns inget manus eller nån regissör som sägar vad man ska göra. Allt är verkligt. Man får se hur grym vår värld verkligen är och se hur bra man egentligen har det här i trygga hemmet. Det kan alltid vara värre! Be happy with what you got!

Hur har erat lov varit so far?

Nä nu blir det plugg! Yay... EE, TOK, Psychology, Svenska HERE I COME!

ciao!

Kommentarer
Postat av: stalin

lockdown, extended stay dundundund....

ekfpoWERJGOJPQTGApfBpMFPBMGÖF

2008-10-28 @ 13:15:54
Postat av: Anonym

jag fattade visst!!!!

grrrr <3

2008-10-30 @ 23:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0