Miami Ink

Det har gått lite segt med bloggandet de senaste dagarna p.g.a. att dett är fullt upp i skolan. Prov hit och uppsatser dit. Tror verkligen att IB är en självmords linje. Bara pina. Fast om drygt fem månader är det över. Can't wait! Denna månaden är det förfärligt mycket som ska lämnas in. Sover dåligt om nätterna av all stress. Inte bra alls. Sömn är det man behöver mest när det är stressigt.
För några timmar sen dog vårt intenet hemma. Först trodde jag bara att det var mit laptop som var konstig men det visade sig att pappar dator inte heller kunde uppkopplas till internet. Strange. Han ringde telia som så klart sa att inget var fel med uppkopplingen. Hur dumma kan de bli? Om vi ringer och säger att det inte funkar borde de ta åt sig det och göra något åt det och inte bara säga att uppkopplingen fungerar. Latmaskar. Pappa hade fått nog och drog ur sladden för att se om det skulle hjälpa...OCH DET GJORDE DET! Tack o lov för det. Måste ju skicka in en massa uppsatser. Vi har en massa deadlines att följa.
Nu ser jag på Miami Ink. Har blivit beroende av det programmet. De är så skickliga! Helt otroligt. Funderar på att åka dit och tattuera mig istället för Sverige...fast det är ju lättare här. Måste bara hitta ett ställe som tar emot 17åringar. Grr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0