Sharm El Sheikh - Dag 1

Okej, som lovat ska jag berätta lite om resan som familjen gjorde över julen till underbara Sharm El Sheikh.
Den 23e December blev det avresa. Vi kom fram till Sharm på eftermiddagen. Flyget tog 5 timmar. Not too bad. Det fanns en massa egyptier som hade klätt ut sig till söta tomtar för alla turister.



Det tog inte lång tid till hotellet och det hade redan börjat bli lite småmörkt. Solen gick ner runt 4. Vädret när vi kom var inte så värst varmt. Bara runt 17 grader fast inga klagomål. Vädret skulle bli varmare nästa dag.
Första kvällen hände inte så mycket. Alla var rätt trötta efter resandet så vi åt på hotellet.


Det var en väldigt vacker vy från terassbalkongen

Sen var vi nyfikna på hur staden såg ut så det blev en liten trip till själva shopping gatan för att kolla in nattlivet. Tog bara 10 min att gå så det var inte så farligt. En sak som var riktigt fascinerande var att taxi chaufförerna tutar på allt och alla. De gör allt så att de kan få lite pengar. Spelar ingen roll om man går i den motsatta riktningen. De tutar på och frågar om man vill ha skuts (stavade jag rätt?). Blev lite tjatigt med alla galna taxibilar men man fick helt enkelt ta och ignorera dem.


Utsikt från hotellets entré

All belysning och juldekorationer var helt galet! Har aldrig i hela mitt liv sett så mycket tomtar och ljus i alla olika färger. Varje träd hade något slags ljus i sig. Väldigt vackert var det att gå genom stan och titta på alla dekorationer. Kändes lite som att vara i Las Vegas förutom alla stora fontäner =P.




I like!


Hard Rock Café.

När vi kommit tillbaka till hotellet så blev det en cocktail i baren. Alla förutom brorsan tog en. Tråkmåns. Sängen kallade efter en kort tid så inte mycket mer hände den kvällen. Vi var som sagt rätt trötta efter resan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0